İki otomobil çarpıştı: 4 ölü

İki otomobil çarpıştı: 4 ölü

Taziyeden dönenlerin bulunduğu otomobil ile başka bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta, taziyeden dönenlerin bulunduğu otomobil ile başka bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, ilçeye bağlı Doğan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, beraberindekilerle Afşin'in Alemdar Mahallesi'ndeki bir taziyeden dönen Yusuf Güvel yönetimindeki 46 LE 743 plakalı otomobil, Doğan Mahallesi yakınlarında Burak Gözübüyük'ün kullandığı 06 V 3795 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada; taziyeden dönenleri taşıyan otomobildeki Yusuf Güvel, Ayşe Güvel, Mustafa Erdoğan ve Celal Küçük öldü. Diğer otomobilde bulunan ve kazada yaralanan Burak Gözübüyük, Furkan Gözübüyük ve Bekir Küçük ise ambulanslarla kaldırıldığı Elbistan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.