İki aile arasında kavga: 1 ölü, 8 yaralı

İki aile arasında kavga: 1 ölü, 8 yaralı

Ağrı'da, iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla vurulan 29 yaşındaki Kadir Taşdemir yaşamını yitirdi, 3’ü ağır 8 kişi ise yaralandı.

DHA'nın haberine göre olay, Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Taşdemir ve Ulutaş aileleri arasında bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada vurulan Kadir Taşdemir, hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.

İhbarla gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan, Taşdemir ailesinden 3 kişinin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Ağır yaralı 3 kişi, Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı kavga sonrası polis ekipleri, mahallede güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.