İHH Başkanı Temel'in bayram mesajı

İHH Başkanı Temel'in bayram mesajı

İHH Hakkari İl Temsilcisi Orhan Temel Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İHH Başkanı Orhan Temel Ramazan Bayramı Mesajında şu ifadeleri kullandı:

"İHH İnsani Yardım Vakfı olarak bu sene "Hep Birlikte Ramazan" sloganıyla start verdik. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Maneviyatın öne çıktığı ve birçok güzelliklerin bir arada yaşandığı Ramazan-ı Şerifi ruhuna uygun bir şekilde uğurlamaya çalıştık. Aynı sofra etrafından lokmalarımızı paylaşarak, yardımlaşma ve kardeşliğimizi bir kez daha hatırladık.

Dünyada  savaşlar ve salgın   bitmek bilmediği gibi tüm acımasızlığı ile sürüyor. Öte yandan gündelik hayat da zor şartlar altında devam etmeye çalışıyor. Mazlum coğrafyalar yıllardır Ramazan bereketini eskisi gibi yaşayamıyor, bayramlar bayram gibi geçmiyor.

Bayram; huzurdur, paylaşmaktır, güzelliktir. İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. 

Ramazan Bayramı, sayılmayacak kadar büyük bir derin manalara, haiz olan bir büyük ibadettir. Buna kavuşacağımıza sonsuz şükürler ediyoruz.

Tüm İslam Aleminin ve  Hakkari'lilerin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor. Bayramların Bayram gibi yaşadığı mutlu bir gelecek diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.