İHA'lı saldırı: 3 Amerikan askeri öldü, en az 25'i yaralı

İHA'lı saldırı: 3 Amerikan askeri öldü, en az 25'i yaralı

CENTCOM duyurdu: Ürdün'de ABD ordusunun bir üssüne düzenlenen İHA saldırısında 3 asker öldü, en az 25 asker de yaralandı.

ABD ordusu, Ürdün'ün kuzeyindeki bir askeri üsse insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlenen saldırıda 3 ABD askerinin öldüğünü duyurdu. 

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) yaptığı açıklamada, Suriye sınırına yakın bölgedeki üsse düzenlenen saldırıda en az 25 kişinin da yaralandığını açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden da saldırıyı teyit etti.

Biden "Dün gece Ürdün'ün kuzeydoğusunda Suriye sınırı yakınlarında konuşlu güçlerimize yönelik insansız hava aracı saldırısı sırasında üç Amerikan askeri öldürüldü, birçoğu yaralandı. Saldırının Suriye ve Irak'ta faaliyet gösteren İran destekli radikal militan gruplar tarafından gerçekleştirildiğini biliyoruz. Hesap soracağız" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.