Iğdır'da Feci kaza: 7 ölü, 16 yaralı

Iğdır'da Feci kaza: 7 ölü, 16 yaralı

Iğdır'ın Nahcivan'a açılan Dilucu Sınır Kapısı yakınlarında karayolunda bu sabah iki yolcu otobüsü çarpıştı.

Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Aralık İlçesi ile Dilucu Sınır Kapısı arasındaki karayolunda bu sabah iki yolcu otobüsünün sis ve hatalı sollama yüzünden karşılıklı olarak çarpıştığını bildirdi. Olay yerine giden Vali Alpman, "İlk bilgilere göre, 5 ölü 15 yaralı vardı. 1 kişi de hastanede hayatını kaybetti. Sayı 6 ölü ve 16 yaralıya çıktı. Otobüsler birbirine girmiş" diye konuştu.

ÖLÜ SAYISI 7'YE ÇIKTI

İstanbul'dan Nahcivan'a gitmekte olan Iğdırlı Turizme ait Ali Karadağ yönetimindeki 34 DY 9420 plakalı otobüsle, Nahcivan'dan Iğdır'a gelmek için yola çıkan Metro Turizme ait Hüseyin Otan'ın kullandığı 34 YK 9300 plakalı otobüs, sisin etkili olduğu bölgede çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 sürücü de hayatını kaybetti. 

2 sürücü ile birlikte kazada ölenlerin sayısının 7'ye çıktığını belirten Vali Ahmet Turgay Alpman, her iki otobüs yolcularının tamamına yakınının Nahcivanlı olduğunu, araçların birbirlerinden ayrılmasından sonra kimlik tespit çalışmalarına başlanılacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.