İDEM’de ‘Gümbür gümbür ramazan indirimi’

İDEM’de ‘Gümbür gümbür ramazan indirimi’

Hakkari’nin en kadim alışveriş merkezlerinden biri olan İdem Alışveriş Merkezi ‘Böyle indirimler ramazandan ramazana olur. O da İDEM’de olur’ sloganı ile tüm ürünlerinde indirim kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Cumhuriyet Caddesi VEDAŞ karşısında yıllardır hizmet veren İdem Alışveriş Merkezi ‘Ramazan bereketi’ ile ‘Geçmişten günümüze gelen lezzetler’ sloganıyla tüm ürünlerde indirim kampanyası başlattı. 

‘Böyle indirimler ramazandan ramazana olur. O da İDEM’de olur’ sloganı ile başlatılan kampanya 12 – 25 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak. 

6 deneyimli personeliyle hizmet veren İdem Alışveriş Merkezi ücretsiz servis aracıyla, ramazan ayında geçerli olacak olan indirimlerle, hem size hem de cebinize mutluluk verecek. 
‘Ramazan ayının tüm İslam alemine hayır, bereket  ve huzur getirmesi dileğiyle’

İDEM ALIŞ VERİŞ MERKEZİ 

“İŞTE İDEM’İN GÜMBÜR GÜMBÜR RAMAZAN İNİRİMLİ ÜRÜNLERİ!’

1-017.png2-019.png3-011.png4-009.png5-002.png6.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.