İddia ediyoruz Wan Tea'yı içen bir daha içecek

İddia ediyoruz Wan Tea'yı içen bir daha içecek

Hakkarili Genç Girişimci Muzaffer Karlı WAN TEA markasıyla çay fabrikası açtı. İçenin bir daha içesi geldiği Wan TEA Türkiye’nin dört bir yanına dağıtılıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yıllardır Türkiye’nin farklı kentlerinde ithal çay sektöründe çalışan Gulnam Çay firmasının sahibi genç girişimci Muzaffer Karlı Van ilinde çay fabrikası açtı.İthal ve yerli çay paketleme işinin yapıldığı ve 6 kişinin istihdam edildiği fabrika Van ve bölgede ilk olma özelliğini taşıyor.

2-20201225225138.jpg

Bölgenin gözde markası olmaya aday Wan TEA oldukça iddialı.

Wan TEA'nın patentini aldığını belirten Girişimci Muzaffer Karlı, “Wan TEA olarak yerli ve ithal siyah ile yeşil çayların her türlü paketleme işini yapıyoruz. Başta Van, Hakkari ve ilçeleri başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına dağıtım yapıyoruz” dedi.

1-20201225225207.jpg3-20201225225207.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum