İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari'de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari'de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir dizi temas ve incelemlerde bulunmak üzere Hakkari'ye geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İçişler Bakanı Süleyman Soylu Bakan Yardımcıları Muhterem İnce, Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile birlikte bir dizi temas ve inceleme için akşam saatlerinde Hakkari'ye geldi. 

Hakkari - Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Esendere Belediye Başkanı Derbaz Büyüksu ile protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Soylu ve beraberindekiler Hakkari merkeze geçti.

Valilik önünde polis tören mangasını selamlayan Bakan Soylu, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Hakkari Valiliği Toplantı Salonu'na geçti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında Hakkari Valiliği’nde Valiler, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları ve Sahil Güvenlik Komutanları'nın videokonferans yöntemiyle katılımıyla, Koronavirüs Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
3-20201017014014.jpg2-20201017014014.jpg1-20201017014014.jpg

4-20201017014345.jpg5-734.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.