İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Yüksekova'da

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Yüksekova'da

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile beraber Yüksekova'ya geldi.

Bakan Yerlikaya Selahaddin Eyyubi havalimanında Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik ve Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, 3.Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Yasin Kalın, il Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Bakan Yerlikaya Havalimanında bir süre dinlendikten sonra Şemdinli de bulunan bir üs bölgesinde askerlerle iftarda bir araya geleceği öğrenildi.

A L İ-2

P P-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.