'Hiçbir ayrım gözetmeden Hakkari'ye Hava limanı yaptık'

'Hiçbir ayrım gözetmeden Hakkari'ye Hava limanı yaptık'

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 36. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, "Köprü yaparsın karşı çıkarlar, Marmaray'ı yaparsın karşı çıkarlar, hızlı tren yaparsın karşı çıkarlar, yeni yeni havalimanları yaparsın karşı çıkarlar, bombalarlar. Sakın şunu duymadık demeyin, Hakkari'de havan toplarıyla Hakkari Havalimanı'nı maalesef havan toplarıyla... ve biz mecburen oraya uçuşları durdurduk, bunları yaşadık.

Burada Hakkari'nin halkına, benim oradaki Kürt kardeşlerime... Hakkari'nin havalimanına in, orada köyüne git, oradan dünyanın değişik ülkelerine git. Bütün bu imkanları sana devlet geliyor veriyor. Burada benim vatandaşım yaşadığı için biz, Hakkari Havalimanı'nı, Iğdır'ı, Ağrı'yı, Kars'ı yaptık. Hiçbir ayrım gözetmedik. Niye? İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de ne varsa Güneydoğu'da da Doğu'da bu olacak dedik, bunun için bunları yaptık."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum