HGC yönetiminden Kaymakam Doğramacı'ya ziyaret

HGC yönetiminden Kaymakam Doğramacı'ya ziyaret

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ilçe ziyaretleri kapsamında Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğrmacı'yı makamında ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce kurulan Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) yönetimi ilçe temaslarına başladı. 

Başkan Hakan Taş, Başkan Yardımcısı Ali Yiğit, Yönetim Kurulu üyeleri Zeki Dara, Metin Keskin ve İshak Ertuş ile birlikte Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacıyı ziyaret etti. 

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Doğramacı ilçede hayatı geçirdiği projeler ile bundan sonraki süreçte hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. 

Yüksekova'nın ciddi sorunları olduğunu belirten Doğramacı şehirleşme ve sağlıklı bir alt yapı için gerekli olan adımları atmaktan geri durmayacakları mesajını verdi. 

İlçede çalışan basın mensuplarının sorunlarını dile getiren HGC Başkanı Hakan Taş ise Kaymakam Doğramacıya yakın ilgisi ve sıcak diyaloğu nedeniyle teşekkür etti.

1-20210322193157.jpg

3-20210322193859.jpg2-20210322193157.jpg

4-20210322195039.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.