HGC Başkanı Özkan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

HGC Başkanı Özkan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bayramların dinî ve millî duyguların perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı günler olduğunu belirterek 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayını uğurlamanın hüznünü, bayrama ulaşmanın ise sevinç ve huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Coğrafyamızın da zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Özkan şu ifadelere yer verdi, “Bayramlar bu anlamda çok daha önemlidir. Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan, manevi duygularımızı güçlendiren bayram dolayısıyla aramızdaki bağların daha da kuvvetlenmesini diliyorum. Bu vesileyle, başta Hakkarililerin olmak üzere, bayramı ülkelerinden uzakta geçirmek zorunda kalan Müslüman kardeşlerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın yaşadığımız coğrafyaya barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.