HGC Başkanı Hakan Taş'tan 8 Mart mesajı

HGC Başkanı Hakan Taş'tan 8 Mart mesajı

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Hakan Taş, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yayımladığı bir mesajla kutladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

8 Mart Dünya Kadınlar günü Hakkari Gazeteciler Cemiyeti tarafından kutlandı.

Gün nedeniyle bir mesaj yayınlayan HGC Başkanı Hakan Taş, kalbimizde her daim en güzel ve en müstesna bir yere sahip olan, sonsuz sevgi, özveri, şefkat ve fedakârlığı temsil eden kadınların sağlıklı bir toplum ve aile yapısının mihenk taşı olduğunu söyledi.

Taş mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Başta annelerimiz olmak üzere emeklerini bizden esirgemeyen tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum." 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.