Heyet Başkanı Özbek'ten Açıklama

Heyet Başkanı Özbek'ten Açıklama

Hakkari'nin ilden düşürülmesi tartışmalarıyla birlikte Ankara'da temaslarda bulunan MHP Hakkari il Başkanı Fatih Özbek açıklama yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari ve Şırnak'ın il statüsünden düşürülüp yerlerine Yüksekova ve Cizre'nin il yapılacağı tartışmaları gündemdeki yerini korurken MHP Hakkari il teşkilatıda partinin genel merkezinde çeşitli temaslarda bulunmuştu.

Ankara temaslarına ilişkin yazılı bir açıklama yapan MHP Hakkari il Başkanı Fatih Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Hakkari'nin il statüsünün değişmesi ile ilgili yaptığı açıklama sonrası MHP Hakkari il teşkilatı olarak çeşitli çalışmalarının olduğunu söyledi.

Özbek; Hakkari 'il kalsın komisyonu' ile yaptıkları istişarenin ardından Ankara'ya gittiğini belirterek, 'Siyaset halk için yapılır dedik. Bu duruma rıza gösteremezdik, Hakkari halkının iradesi dışında olan  bu değişikliği Milliyetçi Hareket Partisi felsefesine uymayan bir yaklaşım olarak değerlendirdik. Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve üst düzey parti yetkililerimizle yaptığım görüşmeler oldukça faydalı geçti. Benim başkanlığımdaki Heyet ile partimizin grup toplantısına katıldık ve Sayın genel başkanımızla görüşme gerçekleştirdik. Genel başkanımız hem bizimle yaptığı özel görüşmede hem de grup toplantısında Hakkari'nin il kalması gerektiğini dile getirdi. Hakkari'nin il kalması için her türlü desteği sağlayacağını ifade etti' dedi. 

Parti yetkilileri ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye Hakkari halkına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Özbek ayrıca kendilerine eşlik eden,ve Hakkari'de çalışmalar yütüten Hakkari il kalsın komisyonuna da teşekkür etti.

cf241dd1-9eeb-45c6-99c1-59afa9d2692e.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum