HDP'nin Yüksekova seçim bürosu açıldı

HDP'nin Yüksekova seçim bürosu açıldı

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Yüksekova seçim bürosu, HDP il ilçe adayları ve vatandaşların katılımı ile açıldı. Kaynak: HDP'nin Yüksekova seçim bürosu açıldı

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Yüksekova seçim bürosu, HDP il ilçe adayları ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

Açılışta konuşan HDP Yüksekova Belediye eş başkan adayı Remziye Yaşar, "Yüksekova temiz yollar istiyor, Biz hizmete hazırız." dedi.

İlçede seçim çalışmalarını dün başlatan HDP Yüksekova ilçe teşkilatı, bugün de seçim bürosu açılışı yaptı. Öğle saatlerinde HDP ilçe binasında bir araya gelen HDP il ve ilçe belediye başkan adayları ile vatandaşlar, davul zurna ve zılgıtlar eşliğinde Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosuna kadar yürüdü.

Burada düzenlenen açılış törenine HDP'nin Hakkari il, ilçe ve belde belediye eş başkan adayları, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim bürosunun açılış kurdelesini belediye eş başkan adayları kesti. Ardından belediye eş başkan adayları kitleye tanıtıldı.

Programda, HDP Hakkari İl eş Başkanı Sinan Kaya ve HDP İlçe Eş Başkanı Hüsnü Beşer seçim çalışmaları ile ilgili kısa bir konuşma yaptı.

Daha sonra konuşan HDP Yüksekova Belediye eş başkan adayı İrfan Sarı seçim çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Yerel seçimlerin sonucunda belediyelerde kayyumların gideceğini söyleyen Sarı, “Halkımızın gücü ile özgürlüğü inşa edeceğiz. 31 Mart’ta birbirimize sahip çıkacağız. Hepinizi selamlıyorum” dedi.

Ardından konuşan HDP Hakkari Belediye eş başkan adayı Seher Kadiroğlu Ataş ise, “Bütün halkımızı seçim bürosunun etrafında kenetlenmeye çağırıyoruz. Biz sizlerle varız. Milletvekilimiz Sayın Leyla Güven’in açlık grevini buradan selamlıyoruz” diye konuştu.

'Yüksekova temiz yollar istiyor'

Son olarak konuşan HDP Yüksekova Belediye eş başkan adayı Remziye Yaşar da seçilmeleri durumunda önemli hizmetler yapacaklarını söyledi. Hizmet yapmaya hazır olduklarını ifade eden Yaşar, “Yüksekova temiz yollar istiyor, Yüksekova temiz su istiyor, Yüksekova sosyal alanlar istiyor. Bu belediye bizim, hepimizin. Biz hizmete hazırız. Halkımıza inanıyoruz. Her zaman iradesine sahip çıkmıştır” dedi.

Konuşmaların ardından adaylar ve vatandaşlar, seçim bürosuna geçti.

fb_img_1549479891753.jpgfb_img_1549479909088.jpgfb_img_1549479878238.jpg

fb_img_1549476280792.jpg

1-980.jpg2-889.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.