HDP'nin Yüksekova adaylarından esnaf ziyareti 

HDP'nin Yüksekova adaylarından esnaf ziyareti 

HDP Yüksekova Belediye Eş Başkan adayları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı, Yüksekova esnafını ziyaret etti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Yüksekova Belediye Eş Başkan adayları Rezmiye Yaşar ile İrfan Sarı, beraberindeki partililer ile 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Yüksekova esnafını ziyaret etti.

Yüksekova Haber'den Ömer Oğuz'un haberine göre, esnafların sorun ve önerilerini dinleyen eş başkan adayları, gerçekleştirdikleri esnaf gezisinde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Esnaflara projelerini anlattıklarını ve onlardan da görüş aldıklarını ifade eden İrfan Sarı, "Esnafımız ekonomik yönden büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Bizlerden sorunların çözümü için destek istiyorlar, bizler de sonuna kadar onların yanındayız. Hep beraber bu sorunların üstesinden geleceğiz" dedi.

4-586.jpg5-410.jpg

2-952.jpg

1-20190309173206.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.