HDP'nin referandum sloganı belli oldu

HDP'nin referandum sloganı belli oldu

HDP, başkanlık referandumu için sloganını açıkladı. HDP'nin sloganı 'Demokratik cumhuriyet ortak vatan için HAYIR' oldu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) referandum kampanyasını başlattı. Daha önce Hayır diyeceğini açıklayan HDP, bugün Çağlayan, Figaro Düğün salonunda kampanyalarını anlattı. HDP "Demokratik Cumhuriyet Ortak Vatan İçin HAYIR!" sloganını kullanacak.

Açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı:
 
“Bugün burada bir araya gelen bizler, on yıllardır yürüttüğümüz mücadelelerimizi yeni bir kazanıma dönüştürmek için ‘HAYIR’ diyeceğiz. Gerileteceğimiz ve durduracağımız ‘tek adam yönetimi’dir. Kazanacağımız ise hepimizin geleceğidir. Bizler herkes için ‘HAYIR’ diyeceğiz. Bu çalışmada ev ev, sokak sokak, insan insan geleceğimizi hep birlikte öreceğiz.
 
Ülkemiz için, halklarımız için, özgür, demokratik ve eşit bir yaşam için ‘HAYIR’ diyoruz. ‘HAYIR’ demokratik Türkiye’nin yolunu açar. Bizler, herkesi birlikte mücadele etmeye ve birlikte kazanmaya çağırıyoruz. Gelecek bizimdir. Umudun adıdır ‘Hayır’...”
 
Salona, “Demokratik Cumhuriyet ortak vatan için hayır” yazılı pankart asıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.