HDP'nin Hakkari'deki seçim çalışmaları sürüyor!

HDP'nin Hakkari'deki seçim çalışmaları sürüyor!

24 Haziran seçimlerine 4 gün kala HDP’nin Hakkari’deki seçim çalışmaları Derecik ve Durankaya beldelerinde devam etti. HDP’nin Hakkari’deki ikinci mitingi ise Cuma günü Yüksekova’da yapılacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

24 Haziran seçimlerine 4 gün hala HDP Hakkari il ve ilçe örgütleri seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

Çalışmalar kapsamında; HDP Merkezi disiplin Kurulu Başkanı ve Hakkari eski milletvekili Hamit Geylani, HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, milletvekili adayları Sait Dede ve Özgür Zeydanoğlu, DTK Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Adsan ve partinin il ilçe yöneticileri ile birlikte Şemdinli’nin Derecik bölgesinde köy mahalleler ziyaret edildi. Halkla bir araya gelen HDP’liler 24 Haziran seçimleri için destek istediler. 

Öte yandan aralarında HDP ve DBP yöneticileri ile Hakkari eski belediye başkanı Şükrü Çallı’nın da bulunduğu başka bir HDP heyeti ise Hakkari merkeze bağlı Durankaya beldesi ile Geçitli bölgesindeki köyleri ziyaret ettiler. Bir vatandaşın düğğününe katılan HDP'liler yoğun ilgi gördüler. 

HDP’lilerin her iki bölgedeki seçim çalışmalarının yarın da devam edeceği öğrenildi. 

Öte yandan 16 Haziran’da ilk mitingini Hakkari Merkez’de yapan HDP partinin eş genel başkanı Pervin Buldan’ın katılımı ile ikini mitingini 22 Haziran cuma Yüksekova şehir stadında yapacak. 

1-545.jpg2-512.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.