HDP'nin eşbaşkan adaylarından Newroz mesajı

HDP'nin eşbaşkan adaylarından Newroz mesajı

HDP'nin Hakkari Belediye Eşbaşkan adayları Cihan Kahraman ve Seher Kadiroğlu ataş Hakkari halkının Newroz bayramını kutladılar.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP'nin Hakkari Belediye eşbaşkan adayları Cihan Kahraman ile Seher Kaidroğlu Ataş Newroz nedeniyle bir mesaj yayınladılar.

Eşbaşkan adayları mesajda şu ifadelere yer verdiler: "Zalim Dehhaklar varsa, elbetteki karşılarında duracak olan Kawalar da mutlaka olacaktır. Mazlumun ve zalimin apaçık ortaya çıktığı bu dönemde güçlünün değil, haklının kazanacağı bir dünya ve Hakkari için mücadele ediyoruz. Bu duygularla Leyla Güven’in şahsında zulme ve tecride karşı bedeniyle direnenlerin ve bütün halkımızın Newrozunu kutlarız. Newroz Pîroz Be!" 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum