HDP'nin eşbaşkan adayları: 31 Mart'a hazırız!

HDP'nin eşbaşkan adayları: 31 Mart'a hazırız!

31 Mart seçimlerine iki gün kala seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden HDP'nin belediye eşbaşkan adayları Cihan Karaman ve Seher Kadiroğlu Ataş "Hakkari 31 Mart'a hazır" mesajını verdiler. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yerel yönetim seçimlerinin yapılacağı 31 Mart'a 2 gün kala seçim çalışmalarına devam eden Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Belediyesi eşbaşkan adayları Cihan Karaman ve Seher Kadiroğlu Ataş, 2 buçuk aydır sürdürdükleri seçim kampanyası ile ilgili Hakkari Objektif Habere açıklamalarda bulundular.  

Özelikle kadın ve gençlerin özverili çalışmalarıyla kentte çalmadık kapı bırakmadıklarını ifade eden eşbaşkan adayları, halka sandığa gitme ve oyuna sahip çıkma çağrısı yaptılar. 

Eşbaşkan adaylarından Cihan Kahraman, İki buçuk aydır yürüttükleri seçim kampanyasında Hakkari halkının kendilerini büyük bir heyecan ile karşıladığını belirtti ve ekledi: “Biz HDP olarak Hakkari’nin iktidar partisiyiz. Biz ilk günden itibaren parti yöneticilerimiz ile birlikte çalışmalara başladık. Çalmadık kapı ziyaret etmediğimiz ailemiz kalmadı. Çalışmalarımız gayet disiplinli bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu emeğimiz 31 Mart’ta sandığa da yansıyacak. Çalışmalarımız halen devam ediyor. Son mitingimiz halkımıza büyük bir moral kattı. Artık Hakkari’nin 31 Martta kendi seçim rekorunu kırarak büyük bir başarıya daha imza atacağından bütün halkımız emin ve buna da hazır” 

Diğer Eşbaşkan Adayı Seher Kadioğlu Ataş ise seçim kampanyasına başladıkları ilk günden itibaren özelikle kadınlardan ve gençlerden büyük destek aldıklarını ifade ederek, “Hakkari’de her kesime gittik. Sivil toplum örgütlerimizi sendikalarımız ve meslek kuruluşlarımız ile esnafımızı ziyaret ederek desteklerini istedik. Bütün mahallemizde geniş katılımlı halk toplantıları gerçekleştirdik. Gitmediğimiz ev, sıkmadığımız el kalmadı diyebilirim. Günlerce periyodik bir şekilde esnaf ziyaretlerimiz oldu. Kentteki bütün sivil toplum örgütü kurumlarımızı ziyaret etti. Özellikle kadın kurumlarımızı ziyaret ederek, onlardan öneri ve enerji aldık” dedi. 

Hakkari halkının her zaman olduğu gibi partisi ve iradesine sahip çıkacağı mesajını veren Kadiroğlu ”31 Mart’ı heyecanla bekliyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum