HDP’nin Çukurca adaylarından ilk mesaj!

HDP’nin Çukurca adaylarından ilk mesaj!

HDP’nin Çukurca belediyesi eşbaşkan adayları Ebubekir Kanar ve Hividar Ertunç ‘Bizlere görev ve sorumluluk veren partimize ve halkımız karşı mahcup olmamak için çalışacağız” mesajını verdiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçiminde Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Halkların Demokratik Partisi (HDP)’den Çukurca belediyesi eşbaşkan adayları olarak açıklanan Ebubekir Kanar ve Hividar Ertunç adaylıklarına ilişkin verdikleri mesajda kendilerine verilen sorumluluğun bilincinde olduklarını belirterek, Çukurca halkına layık olacakları mesajını verdiler. 

kanat.jpg1 Nisan 2019’da Çukurca’da yeni bir sayfa açacaklarını belirten Eşbaşkan adaylarından Ebubekir Kanar, belediyecilikte şeffaflığın önemine vurgu yaparak, bu zorlu yolculukta kendilerine görev veren partimize ve Çukurca halkına teşekkür etti.

Çukurca halkına layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kanar, "Biz Çukurca halkının emrinde olacağız. Hem seçim öncesi hem de seçimden sonra arkadaşlarımla oturup, Çukurca’nın geleceğini ele alarak, bir seçim programı oluşturup, buna göre seçim çalışmalarımızı yapacağız. Belediyecilikte önce halka açık ve şeffaf bir anlayışın yanı sıra, ilçenin gereksinimlerini ele alarak bir model çalışma ile işe başlayacağız. Bizim belediyecilik anlayışımızda kadın ve gençliğin önerilerine öncelik vererek halkın istem ve talepleri önceliğinde hizmet anlayışı ile çalışacağız” dedi.

ertunc-001.jpgKritik bir seçim sürecinden geçtiklerini ve seçilmesi durumunda özelikle kadınların haklarını savunmak ve kadın belediyeciliği konusunda çalışacaklarını mesajını veren eşbşakanlardan Hividar Erdunç, “. Belediyecilikte önemi olan hizmettir. Halkımıza, gençlerimize, kadınlarımıza iş imkanları sağlayacağız” dedi. 

Ebubekir Kanar kimdir?

1968 Çukurca doğumlu olan Ebubekir Kanar uzun yılar HDP ve öncesindeki partilerde hizmet etti. Lise mezunu olan, evli ve 7 çocuk babasıdır. Kanar 1983 yılından beri ilçede siyaset ile uğraşıyor. 

Hividar Ertunç kimdir?

01 Temmuz 1994 Hakkari doğumlu olan Hividar Ertunç, Hakkari Üniversitesi Çölemerik Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık mezunudur. Çukurca’da ikamet eden Ertunç; evli ve iki çocuk annesi olup, Kürtçe ve Türkçe’nin yanı sıra orta derecede İngilizce ve Almanca biliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum