HDP’li Şık Hakkari’de seçim çalışmasında!

HDP’li Şık Hakkari’de seçim çalışmasında!

31 mart seçim çalışmaları kapsamında Hakkari'ye gelen HDP İstanbul milletvekili belediye eşbaşkan adayları ve parti yöneticileri ile esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yerel seçim çalışmaları için Hakkari'ye gelen Halkların Demokratik Partisi (HDP ) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık HDP il binasında parti yöneticileri ile bir araya geldi. Hakkari'deki seçim çalışmaları hakkaında bilgi alan Şık, HDP PM üyesi Özgür  Zeydanoğlu, Belediye Eş Başkan Adayları Cihan Karaman, Seher Kadiroğlu Ataş,HDP ve DBP’li  İl Eş Başkanları ve  yöneticiler ile birlikte çarşı merkezinde esnafları ziyaret etti.

Esnafları tek, tek gezen Şık ve beraberindeki belediye eşbaşkan adayları Kahraman ve Ataş için için destek istedi.

Hakkari temaslarına ilişkin açıklama yapan Şık, "Bir çok yerde olduğu gibi Hakkari’de de halkın gasp edilmiş durumdadır.  Arkadaşlarımız hakkımız olan iradeyi tekrar yerine koymak için çalışıyor. Bizde karınca kararınca katkı sunmak için buradayız. Benim bir şüphem yok irade haklı olan yere gidecek. Tabi biraz sıkıntı var rekabet olmayınca çok sıkıcı bir ortam artık 31 Martta bayramımızı yapacağız’’ dedi.

Vatandaş ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği  Şık ve beraberindekiler Çevre yolu ve Cumhuriyet Caddesi üzerinden bulunan esnafları ziyaret etti.

g1-002.jpgg2-002.jpgg3-002.jpgg4-001.jpg

g5.jpgg6.jpgg7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
22 Yorum