HDP'li Dede'nin Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

HDP'li Dede'nin Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Halkların Demokratik Partisi Hakkari Milletvekili Sait dede, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Milletvekili Sait Dede, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Basın özgürlüğünün ve dolayısı ile halkın haber alma hakkının en fazla ihlal edildiği ve yine dünya genelinde tutuklu gazetecilerin üçte birinin Türkiye’de bulunduğu bir gerçeklikte tüm baskı politikalarına rağmen halkın gerçeklere ulaşması yolunda gösterdiğiniz çaba ve emekten dolayı tüm basın emekçilerinin dünya çalışan gazeteciler gününü kutlar bu uğurda yaşamlarını feda eden basın emekçilerini saygı ve minnetle anarak anıları önünde saygıyla eğildiğimizi belirtmek isterim. Dünya Gazeteciler Günü'nün kutlu olmasını diler ve gerçeklere ulaşmada tüm engellerin kalktığı demokratik bir barış ortamının umudu ve inancıyla sizleri en derin saygılarımla selamlarım"


  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.