HDP’den Yüksekova mitingi hazırlıkları

HDP’den Yüksekova mitingi hazırlıkları

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan yarın Yüksekova mitingine katılacak. Kent genelinde seçim çalışmalarına devam eden HDP’lier ile eski vekil Esat Canan mitinge katılım çağrısı yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP yarın saat 14.00'da Yüksekova Yeni Mahalledeki Şehir Stadyumunda miting düzenleyecek. Saat 14:00’da başlaması beklenen ve mitinge HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile bölge milletvekilleri ve Hakkari milletvekili adayları katılacak. 

Mitingin hazırlıkları dvam ederken, HDP’nin Yüksekova’daki seçim bürosunu ziyaret eden Hakkari eski Milletvekili Esat Canan burada HDP'liler ile birlikte seçim çalışmalarına katılarak yarın yapılacak mitinge katılım çağrısı yaptı. 

Bütün Hakkari halkını HDP etrafında kenetlemeye davet eden Canan,  Hakkari halkının 24 Haziran’da  3 Milletvekilini de meclise göndereceğini söyledi. 

Daha sonra milletvekili adayı Dr. Sait Dede ile birlikte ilçe merkezine bağlı Kamışlı (Sîneva) ve  Beşpınar (Badeva) köylerine giden Canan halkı mitinge davet ettti. 

Öte yandan HDP e DBP il yöneticileri de Hakkari kent merkezi ve mahallelerde mitinge katılım için broşür dağıttı.

Şemdinli ilçesinde de HDP Milletvekili Nihat Akdoğan ve HDP Milletvekili adayı Özgür Zeydanoğlu ile beraberindekiler Aktütün ve çevre köylerinde seçim çalışmalarına devam etti. 

Yarın saat 14.00'da Yüksekova Yeni Mahalle Şehir stadyumunda yapılacak HDP mitingine  HDP Eşgenel Başkanı Pervin Buldan,  Bölge Milletvekilleri ile sanatçılar Mem Ararat, Serhat Çarneva ve Koma Hivron katılacak.

1-552.jpg2-516.jpg3-421.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.