HDP’den kadınlara dayanışma yemeği    

HDP’den kadınlara dayanışma yemeği    

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kadın Meclisi düzenlediği dayanışma yemeğine kadınlar yoğun ilgi gösterdi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP il binasında düzenlenen dayanışma yemeğine HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, HDP İl Eşbaşkanı Sipan Turan, belediye meclis üyesi Hümeyra Armut ve çok sayıda kadın katıldı. 

Program ile ilgili kısa bir açıklama yapan HDP İl Eş Başkanı Sipan Turan, HDP kadın meclisinin düzenlediği dayanışma yemeğine katılan tüm kadınlara teşekkür etti. 

Turan’ın ardından söz alan HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, partisi üzerindeki baskılara dikkat çekti ve HDP’den seçilen belediye başkanlarının görevden alınıp yerlerine kayyum atandığını söyledi. 

Hükümetin Suriye politikasını da eleştiren Tosun, birlik ve mücadelenenin önemine değindi. 

Görevden el çektirilen Hakkari Belediye Meclis üyesi Hümeyra Armut ise dayanışma yemeğine katılan bütün kadınlara teşekkür etti. HDP’nin 14 Aralık tarihinde gerçekleştireceği merkez ilçe kongresinin hazırlıklarına devam ettiklerini anlatan Armut, parti binasında düzenleyecekleri kongreye tüm vatandaşları davet etti. 

Konuşmaların ardından programa katılan kadınlara yemek ikramında bulunuldu. 

1-20191208160440.jpg2-20191208160440.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.