HDP'den Hakkari mitingine katılım çağrısı!

HDP'den Hakkari mitingine katılım çağrısı!

HDP Hakkari il örgütü partinin eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın katılımı ile 4 Mart Pazartesi günü düzenlenecek mitinge katılım çağrısı yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP il yönetimi 31 Mart yerel seçimlerinin hazırlıkları kapsamında, 4 Mart pazartesi günü Hakkari mitinginin düzenleneceğini açıkladı. 

Parti binasında belediye eşbaşkan adayları Seher Kadiroğlu Ataş ile Cihan Kahraman ve parti yöneticilerinin katıldığı basın açıklamasını okuyan Seçim Koordinasyon üyesi ve İl Genel Meclisi adayı Nazmi Coşkun, Hakkari mitinginin Eşgenel Başkan Pervin Buldan'ın katılımı ile 4 Mart Pazartesi günü TEDAŞ il binası önünde yapılacağını söyledi. 

Bütün Hakkari halkını mitinge ve karşılamaya beklediklerini belirten Coşkun, Buldan ve beraberindekilerin Şırnak üzerinden geleceği ve parti olarak karşılamayı Hakkari- Çukurca Karayolu üzerindeki Çem Lokantası önünde yapılacağını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.