HDP’den Ediş ailesine taziye ziyareti

HDP’den Ediş ailesine taziye ziyareti

HDP Şırnak Milletvekili Nuran İmir ve HDP Hakkari İl Örgütü yöneticileri bir süre önce elektrik akımına kapılıp hayatını kaybeden Abdülbaki Ediş’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şırnak Milletvekili Nuran İmir, Belediye Eşbaşkanları Cihan Kahraman, Hümeyra Armut, HDP İl Eşbaşkanları Sinan Kaya, Sipan Turan, Şırnak, İdil ve Cizre Belediye Eşbaşkanları ve yöneticileri bir süre önce Çukurca ilçesine bağlı Çığlı köyünde elektrik akımına kapılan 5 çocuk babası Abdülbaki Ediş’in ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdiler. 

Taziye ziyaretinde konuşan Şırnak Milletvekili Nuran İmir, teknik elektrik hatalarının bölgede kasıtlı olarak giderilmediğini söyledi. 

 5 çocuk babası Abdulbaki Ediş’in yaşamını yitirmesinin teknik nedenlerden kaynaklandığını belirten İmir, "Teknik elektrik hataları bu topraklarda yaşayan halkların kaderi olmamalı. Fakat bu teknik hatalar bilinçli bir şekilde giderilmiyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bariz ve ucuz ölümler yaşanmıyor. Ailemize sabır, sükunet, metanet ve başsağlığı diliyoruz dedi."

Aileye taziye ziyareti yapan HDP heyeti daha sonra köyden ayrıldı.

1-20190815204009.jpg2-20190815204009.jpg3-990.jpg4-727.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum