HDP'den 4. Olağan Büyük kongreye davet

HDP'den 4. Olağan Büyük kongreye davet

Halkların Demokratik Partisi (HDP) 23 Şubat tarihinde 4. Olağan Büyük Kongresini gerçekleştirecek. Hakkari İl Örgütü de Ankara'da gerçekleştirilecek olan kongreye katılım çağrısı yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) 23 Şubat Pazar Günü 'Geleceğe Yürüyoruz' şiarıyla 4. Büyük Olağan Kongresini gerçekleştirecek. 

HDP Hakkari İl Örgütü Ankara Spor Salonunda düzenlenecek olan kongreye Hakkari halkı davet edildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Mücadeleyi büyütmenin, demokratik bir iktidara ulaşmanın, yeni yaşamı var etmenin iktidardan kurtulmanın, kayyıma, baskılara, saldırılara karşı, toplumsal muhalefeti güçlendirmenin, kadın, genç, işçi,,emekçi, Alevi, Sünni, Türk - Kürt .bütün farklı kimliklerin yan yana ve omuz omuza mücadeleyi güçlendirmesinin ve zafere yürümesinin zamanı çoktan geldi. İnancımızla, kararlılığımızla, mücadele ısrarımızla özgürlüğe ve geleceğe yürüyoruz  Halkımızı bu yürüyüşümüzü güçlendirmek için 4. Büyük Olağan Kongremize davet ediyoruz"

Açıklamada, Büyük kongreye katılmak isteyenlerin başvuruları 15 Şubat tarihine kadar HDP il binasına başvurmaları istendi.

TARİH: 23 Şubat 

SAAT: 10:00 

YER: Ankara Spor Salonu 

ADRES: Ankara Gar Meydanı - Hipodrom Caddesi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.