HDP ve DBP'den referandum toplantısına davet

HDP ve DBP'den referandum toplantısına davet

DBP ve HDP Hakkari il örgütleri referandum hazırlıkları kapsamında düzenlenecek olan ve HDP Milletvekilleri Lezgin Botan İle Nimetullah Erdoğmuş’un katılacağı halk toplantısına katılım çağrısı yapıldı

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Siyasi partiler 16 Nisan tarihinde yapılacak referandumun hazırlıklarına başlarken, Demokratik Bölgeler Partisi  (DBP) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari il örgütleri referandum hazırlıkları kapsamında düzenlenecek olan halk toplantısına katılım çağrısı yaptı.

DBP il binası önünde bir araya gelen her iki partinin yöneticileri adına açıklama yapan HDP İl Eşbaşkan Yardımcısı Safiye Tansu, 16 Şubat tarihinde DBP Hakkari İl binasında düzenlenecek olan ve HDP Diyarbakır Milletvekili Nimettullah Erdoğmuş ile Van Milletvekili Lezgin Botan’ın katılacağı ‘Referandum halk toplantısına bütün Hakkari halkının davetli olduğunu söyledi.

Açıklamanın ardından parti yöneticileri kent merkezinde esnafları toplantıya davet eden bildiriler dağıttı.

16 Şubat tarihinde DBP Hakkari il binasında saat 13.30’da düzenlenecek toplantıya HDP’li Erdoğmuş ve Botan katılacak.

y1.jpg

y2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.