HDP ve DBP’den Nevroza davet

HDP ve DBP’den Nevroza davet

Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Hakkari İl Örgütleri ortak bir basın açıklaması düzenleyerek “Newroz Programına” katılım çağrısında bulundular.

HDP ve DBP Newroz tertip komitesi il binasında düzenledikleri basın açıklamasında, 21 Mart Salı günü saat 10:00’da şehir otogarı meydanında HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknaz Uca ve HDP Van Milletvekili Lezgin Botan’ın katılacağı “2017 Newroz programı” için tüm vatandaşlara katılım çağrısında bulundular.  

Newroz Tertip Komitesi adına konuşan Necmettin Açar, Hakkari’deki 21 Mart Newrozuna HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknaz Uca ve Van Milletvekili Lezgin Botan’ın katılacağını belirterek, 21 Mart Salı günü saat 10:00’da şehir otogarında düzenleyecekleri 2017 Nevrozuna tüm vatandaşları davet ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.