HDP ve DBP Newroz komitesi hazırlıkları hızlandırdı

HDP ve DBP Newroz komitesi hazırlıkları hızlandırdı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Hakkari il örgütleri ortak bir basın açıklaması düzenleyerek “Newroz” programına hazır olduklarını belirttiler.

HDP ve DBP Newroz komitesi 20 Martta Gopsi mevkiinde düzenleyecekleri 2017 Newroz etkiliğinin hazırlıklarına başladıklarını belirterek vatandaşlara katılım çağrısında bulundular. 

HDP il binasında düzenlenen basın açıklamasında konuşan Newroz Tertip Komite üyesi Necmettin Açar, Hakkari valiliği nezdinde 20 Martta Gopsi mevkiinde 2017 Newroz’unu coşkulu bir şekilde kutlamak için çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. 

Açar,” Gopsi mevkiinde tabi alanımız hazır değil. Bunun için çalışmalarımızı hızlandırdık. Partili ve yönetici arkadaşlarımızın yanı sıra vatandaşlarımızdan çalışmalarımıza destek vermeleri çağrısında bulunuyoruz. Newroz alanında güvenliğimizde önemli. Arkadaşların bu konuda da yardımcı olmalarını istiyoruz. Newroza katılacak olan sanatçıları da ileriki günlerde açıklayacağız. Daha şimdiden 2017 Newrozunun Hakkari’ye barış ve huzur getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

fec1aaac-4bd7-4fb4-aff2-23ce474f68a8.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.