HDP Şemdinli'de kongreye gidecek!

HDP Şemdinli'de kongreye gidecek!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şemdinli ilçe örgütü 15 Aralık’ta “Olağanüstü Kongre”ye gitme kararı aldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP Şemdinli İlçe örgütü 15 Aralık 2018 Cumartesi günü “Olağanüstü Kongre” kararı aldıklarını yaptıkları basın açıklamasıyla duyurdular.  

HDP ilçe eş başkanı Felem Aker tarafından yapılan açıklamada; İlçe örgütü olarak 15 Aralık tarihinde olağanüstü kongreye girme kararı aldıklarını belirterek, "Müracaatlarımız başlamıştır. İlçe yönetiminde yer almak isteyen vatandaşlarımız kongre hazırlık komisyonuna başvurularını yapabilirler. İlçe örgütü olarak yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandık. Şemdinli halkı her şeyin en güzeline, en iyisine layık bir halktır. Önümüzdeki yerel seçimler de dahil kongre çalışmalarımız bu yönde devam edecektir. 15 Aralık günü parti binamızda gerçekleştireceğimiz olağanüstü kongremize tüm halkımız davetlidir” dedi.  

Parti binasında düzenlenen basın açıklamasına, HDP Şemdinli İlçe Eş Başkanı Felem Aker, HDP Hakkari İl Eş Başkanı Sinan Kaya ve partililer katıldı. 

1-832.jpg2-761.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.