HDP PM üyesi Zeydanoğlu'ndan bayram mesajı

HDP PM üyesi Zeydanoğlu'ndan bayram mesajı

HDP Parti Meclisi Üyesi Özgür Zeydaoğlu Zamaza bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halkların Demokratik Partisi Parti PM üyesi Özgür Zeydanoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda bütün Hakkari halkının bayramını kutladı.

Zeydanoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: "Mübarek bir Ramazan Bayramını daha karşılarken bütün dünyayı etkisi altına alan bir salgın sürecinden geçmekteyiz. Kürtlerin ve ezilen diğer tüm farklı kesimlere dönük baskı ve şiddet pandemi süreci, ramazan ve bayramda da artarak devam etmektedir.

Ortadoğu'da devam eden paylaşım ve egemenlik savaşlarında; ezilen sınıfların, yerel halkların ve inançların yaşam alanları üzerinde ise baskılar artıyor, bu kadim halklar ve inançlar yoksulluğa ve göçe maruz bırakılmakta, zorba yöntemlerle yaşamın dışına itilmektedirler.

Ramazan Bayramının  dünyada ve özellikle ülkemizde adaletin ,özgürlüğün ve barışın inşasına  vesile olmasını temenni ediyoruz. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.