HDP Milletvekili Nihat Akdoğan hastaları ziyaret etti

HDP Milletvekili Nihat Akdoğan hastaları ziyaret etti

HDP Hakkari milletvekili Nihat Akdoğan ve HDP yöneticileri ile beraber devlet hastanesinde hastaları ziyaret ederek geçmiş oldun dileğinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Van'daki 'Vicdan ve Adalet' nöbetinin ardından bugün kente gelen HDP Hakkari milletvekili Nihat Akdogan HDP Il başkanı Metin Besi, DBP İl Başkanı Süleyman Kanat ve HDP merkez ilçe başkanı Necmettin Acar ile birlikte Hakkari Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

Akdoğan ve beraberindekiler, böbrek rahatsızlığı teşhisi ile hastanede yatırılan HDP Hakkari Başkan Yardımcısı Safiye Tansu ve diğer servislerde yatan hastaları ziyaret etti. 

Geçirdiği beyin kanaması sonrası yoğun bakıma alınan Sabahattin Çallı'nın ailesine de geçimiş olsun ileğinde bulunan HDP heyeti daha sonra hastaneden ayrıldı.

2-119.jpg1-130.jpg

ziyrtt.jpgakdgbn.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.