HDP Kadın Meclisinden Anneler Günü mesajı

HDP Kadın Meclisinden Anneler Günü mesajı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Kadın Meclisi Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP Kadın Meclisi tarafından Anneler Günü nedeniyle paylaşılan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Tüm yaşamımız boyunca bizlere barışın hakim olduğu, özgür bir dünya bırakmak için çabalayan ve bu uğurda en ağır bedelleri ödeyen, hangi şartlarda olursa olsun bizleri asla yalnız bırakmayan annelerimiz tarihin her devrinde olduğu gibi bu günde onurlu bir yaşam ve özgür yarınlar için direnerek mücadeleyi yükseltiyorlar.

Beyaz tülbentli Anneler, Barış Anneleri, Cumartesi Anneleri her zaman zorlu süreçlerin öncüleri olmuştur. 

2021 yılında annelere sembolik sözler ve hediyeler  vermek yerine gerçek bir hediye olarak barışı ve özgürlüğü sunmak  gerekir.

Anneler  bu gün içi doldurulmamış mesajları değil barışı ve özgürlüğü bekliyor. Türkiye’de Galatasaray Meydanı’nda Cumartesi Anneleri, Arjantin’de Plaza Del Mayo Anneleri, Şili’de Agrupacion olan;öldürülen, işkenceden geçirilen çocuklarının hesabını soran anneler şahsında Dünyadaki tüm annelerin anneler günü kutlu olsun "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.