HDP kadın meclisi halı saha maçı yaptı

HDP kadın meclisi halı saha maçı yaptı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Örgütü kadın meclisi “Kadın Dayanışması” kapsamında halı sahada futbol maçı yaptılar. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Biçer Mahallesinde bulunan Sümbül halı saha tesislerinde düzenlenen “Kadın Dayanışması” futbol maçına HDP İl Eş Başkanı Sipan Turan, Belediye Eş Başkanı Hümeyra Armut ile HDP’li kadınlar ve Belediye Meclis üyesi kadınlar katıldı. 

Karşılaşmaya 7’şer kişilik kadroyla çıkan kadınlar kıyasıya bir maç sergilerken, maçı izlemeye gelen mahalleli kadınlar her iki takıma tezahüratlar da bulundu. Halı saha kurallarına göre oynanan maçta Eş Başkan Turan’ın takımı 10’a 5 galip geldi. 

Maç sonrası kısa bir açıklama yapan HDP İl Eş Başkanı Sipan Turan, HDP kadın meclisi olarak başlattıkları “Kadın Dayanışması” halı saha futbol maçı ile piknik etkinliklerini bundan böyle her ay düzenleyeceklerini ifade ederek, bu etkinliklere tüm kadın arkadaşları davet ettikleri söyledi.

3-20191012080659.jpg2-20191012080659.jpg1-20191012080659.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.