HDP Kadın komisyonundan kadınlara çağrı!

HDP Kadın komisyonundan kadınlara çağrı!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kadın Seçim Komisyonu, yerel seçimlerinde siyaset yapmak isteyen kadın aday adayları başvurmaya davet etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP İl binasında düzenlenen basın açıklamasında kadın seçim komisyonu adına açıklamayı yapan HDP İl Eş Başkanı Zeynep Kaya, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel yönetim seçimlerinde siyaset yapmak isteyen kadınların en geç 5 Aralık tarihine kadar HDP seçim komisyonuna başvurularını yapabilirler dedi. 

Kaya şunları söyledi: ” Partimizin kadın politikalarının %50’lik eşit temsiliyetini sağlamak amacıyla il kadın seçim komisyonu olarak kadın özgürlük mücadelesine, kadın kimliğine ve kadın kazanımlarına sahip çıkmak adına tüm Hakkarili kadınları il seçim komisyonumuza başvurmaya davet ediyoruz” 

1-837.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.