HDP İl Başkanı gözaltına alındı

HDP İl Başkanı gözaltına alındı

HDP İzmir İl Başkanı Mahfuz Güleryüz ve partinin iki il yöneticisi örgüt propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunun talimatı doğrultusunda HDP il yöneticileri ve parti üyelerinin dün Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde yaptığı basın açıklamasıyla ilgili çalışma başlattı.

HDP İl Başkanı Güleryüz ve partinin iki il yöneticisi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. örgüt propagandası yaptığı öne sürülen Güleryüz ve iki yönetici polis tarafından gözaltına alınarak ifadelerinin alınması için İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine götürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.