HDP Hakkari seçim komisyonundan çağrı

HDP Hakkari seçim komisyonundan çağrı

HDP Hakkari İl seçim komisyonu 24 Haziran seçilerinde sandık başında görev almak isteyen üyelerine isim yazdırma çağrısı yaptı.

HAKKARİ OBJETİF HABER

HDP’den yapılan yazılı açıklamada vatandaşlara 24 Haziran seçiminde oy kullanmaları ve oyuna sahip çıkmaları çağrısı yapılarak, “Demokratik hakkını kullanacak her bireyin, kullandığı ve kullanılan oylara sahip çıkması gerekmektedir. Bu demokratik hakkı sandık başlarında görev alarak yürütmek isteyen üyelerimizin ve partililerimizin HDP il binamızda ki İl Seçim örgütüme Komisyonuna isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. Büyük bir coşku ile müracaatların yapıldığı bu günlerde, telefon ile ulaşamadığımız partililerimizin ilgili Komisyonlara başvurmaları bizlere heyecan verecektir. Son bir haftadır sandık görevlisi olmak için özelikle Gençlerin yoğun ilgisi partimizde büyük bir moral kaynağı olmuştur. HDP ye gönül vermiş, ancak kendilerine ulaşamadığımız üye ve partililerimizin HDP den gelecek telefonları beklemeden isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. Hakkâri genelinde büyük bir coşkuyla  "ÇALMADIK KAPI, TUTMADIK EL" bırakmadan başladığımız seçim çalışmalarına herkesi davet ediyoruz” denildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum