HDP Hakkari il örgütünden mitinge davet

HDP Hakkari il örgütünden mitinge davet

HDP Hakkâri il örgütü yarın kente gelecek olan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin katılacağı mitinge davet etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP Hakkari il örgütü yarın saat 13.00 da kentte yapılacak mitinge katılacak olan HDP eş genel başkanı Sezai Temelli'nin de katılacağı mitinge katılım için kent merkezi ve köylerde 5 bin davetiye dağıttı.

İl binası önünde basına açıklamalarda bulunan il genel meclis adayı Nazmi Coşkun halkı yapılacak etkinliği davet ederek şunları belirtti. “Yarın saat  13. 00da cumhuriyet caddesi vedaş önünde yapılacak olan bölge mitingimize sayın eş genel başkanımız Sezai Temelli de karılacaktır. Sayın eş genel başkanımız ve beraberindeki heyeti karşılamak üzere saat 11.00 da parti binamızın önünden çiftlik alanına gitmek için hareket edeceğiz. Tüm halkımızı yapılacak olana kitlesel karşılamaya ve mitinge katılmaya davet ediyoruz” dedi. 

Açıklamanın ardından aralarında HDP PM üyesi Zahide Besi'ninde bulunduğu HDP’liler kent merkezinde 3 bin davetiye dağıtt.

img-20190321-wa0022.jpg

img-20190321-wa0025.jpgimg-20190321-wa0024.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.