HDP Hakkari il örgütü kongre için bildiri dağıttı

HDP Hakkari il örgütü kongre için bildiri dağıttı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari il örgütü yarın yapacakları 2’inci olağan kongresi için bildiri dağıttı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari il örgütü yarın düzenleyecekleri 2’inci olağan kongresi öncesin de kentin en işlek caddeleri olan Bulvar, Cumhuriyet, Altay ve Şemsiyeli sokakta bildiri dağıttı.

Bildiri dağıtımına HDP PM üyesi Abdurrahman Doğar, HDP ve DBP il eş başkanları ile partililer katıldı. Üzerinde ‘Halkımızla Büyük İnsanlık Yürüyüşü Sürüyor’ ‘Umutla, Dirençle Hep Birlikte Mutlaka Kazanacağız’ yazılı broşürleri yoldan geçen vatandaşlara ve esnaflara dağıttılar.

Bölge Milletvekilleri ile HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Nadir Yıldırım’ın katılacağı 2’inci olağan kongresinin, yarın saat 10:00 da Çevre Yolu Fırat Pen Yanı Beyter Düğün Salonunda düzenleneceği belirtilirken, vatandaşlara katılım çağrısı yapıldı.

3-145.jpg

01-089.jpg0-025.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.