HDP Hakkari İl Örgütü basın kuruluşlarını ziyaret etti

HDP Hakkari İl Örgütü basın kuruluşlarını ziyaret etti

HDP İl Örgütü kongre komisyonu 1 kasım’da yapılacak HDP 3. Olağan kongresi için basın kuruluşlarını ziyaret ederek görüşü ve önerilerini aldı.

1 Kasım’da Hakkari il kongresini gerçekleştireceğini dile getiren Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari il komisyanu; HDP’nin Türkiye genelinde il ilçe kongrelerinin startını verildiğini 1 Kasım’da Hakkari il kongresini gerçekleştireceğiz. Kongreler bizim için son derece önemlidir. Kongreler, yeni bir ruh, yeni bir heyecan yeni bir kan demektir. İnanıyorum ki Hakkari kongremiz de birlik ve beraberliğimize ciddi bir katkı sunar. Basın temsilcilerini ziyaret ederek görüş ve önerilerini aldık. Kongremizin bütün Ortadoğu halkları için barış getirmesi dileği ile şimdiden Hakkari kongremiz hayırlı olsun” şeklinde konuştular. 


dsc_1370.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.