HDP Hakkari İl Eş Başkanları Özdemir ve Armut'un Bayram mesajları

HDP Hakkari İl Eş Başkanları Özdemir ve Armut'un Bayram mesajları

Halkların Demokratik Partisi Hakkari İl Eş Başkanları Lokman Özdemir ve Hümeyra Armut Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP İl Eş Başkanları Hümeyra armut ve Lokman Özdemir tarafından paylaşılan bayram mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Ramazan Bayramı vesilesiyle, coğrafyamızda ve dünyanın dört bir yanında barış ve halkların kardeşliği için edilen duaların kabul olmasını, verilen mücadelelerin başarıya ulaşmasını diliyoruz. Çabalarımız, bayramların özü olan duygu ve düşüncelerin hayatın tüm alanlarına hakim kılınmasıdır. Halklarımızla el ele vererek, bu kadim  coğrafyanın hak ettiği ve özlemi duyulan adaleti, özgürlüğü, kardeşliği ve eşitliği sağlayacağımıza inanıyoruz. Ramazan Bayramı barış ve kardeşlik demektir. Düşmanlıkların yerine dostluğun, dayanışmanın ve kucaklaşmanın alması, acıların paylaşılması demektir. Bu duygularla tüm halkımızın  ve İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımızla kutluyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.