HDP Eş Genel Başkanlarından İran'a başsağlığı mesajı

HDP Eş Genel Başkanlarından İran'a başsağlığı mesajı

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ile Sezai Temelli, İran’da düşen uçakta yaşamını yitirenlere ilişkin başsağlığı mesajı paylaştı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ile Sezai Temelli, İran’daki uçak kazasında yaşamını yitirenlere dair başsağlığı mesajı paylaştı.

HDP Eş Genel Başkanlarının paylaştığı mesaj şöyle: “İran'ın başkenti Tahran'daki İmam Humeyni Havalimanı'ndan Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitmek üzere 8 Ocak 2019 sabahı havalanan bir yolcu uçağının düşmesi sonucu 176 insanın yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Halkların Demokratik Partisi olarak meydana gelen bu elim olayda yaşamını yitirenlere rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.