HDP Eş Genel Başkanlarından bayram mesajı

HDP Eş Genel Başkanlarından bayram mesajı

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladıkları mesajda, barış ve kardeşlik vurgusunda bulundu. 

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ile Mithat Sancar Ramazan Bayramı mesajı paylaştı.

Bayramlar insanlar arasında barış ve dostluk duygularının yoğun yaşandığı günler olduğuna vurgu yapılan açıklamada, “Bayramlarda kin ve düşmanlıklar unutulur, sevginin, kardeşliğin değeri bilince taşınır. Maneviyatı yüksek bu günlerde barış ve huzurun hanemizden başlayarak, çevremize genişlemesi için çaba gösterilir” ifadelerine yer verildi.

Barış ve kardeşlik mesajı verilen açıklamada, “İslam alemi başta olmak üzere, bütün dünyaya barış ve kardeşlik mesajımızı bir kez daha iletirken, koronavirüsten kaynaklı bu pandemi sürecinin şifa ile sonlanması, herkesin sağlık içinde yaşamına kaldığı yerden devam etmesini dileriz” denildi. 

“HDP her inancın, her görüşün kendini özgürce ifade ettiği, barışın ve huzurun egemen olduğu bir dünya kurulması için mücadele etmektedir” kaydedilen açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı: “Bu mücadelenin halklarımızın kardeşlik bağını güçlendirmesi en büyük dileğimizdir. Demokrasi, adalet ve barış mücadelemizi her zamankinden daha fazla büyütmemiz ve güçlendirmemiz gerektiği bilinciyle, halklarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımızla kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.