HDP eş genel başkanı Temelli Hakkari'ye geliyor!

HDP eş genel başkanı Temelli Hakkari'ye geliyor!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Örgütü yazılı bir açıklama yaparak, yarın HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli başkanlığında kalabalık bir heyetin Hakkari’ye geleceğini açıkladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP’den yapılan yazılı açıklamada: HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve beraberindeki heyet bugünHakkari’ye geleceği belirtildi.  

Halka programa katılım çağrısı yapılan açıklamada, 'HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli başkanlığında gelecek heyeti yarın  saat 09:30’da Çiftlik meydanında karşılamak üzere ve DBP il binasının önünde hareket edilecektir saat 11.30'da beraberindeki heyetle esnaf ziyareti gerçekleştirecektir tüm halkımıza Eş Genel başkanımızı buluşmaya davet ediyoruz' denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.