HDP erken seçim çağrısı yaptı

HDP erken seçim çağrısı yaptı

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, "erken seçim çağrımızı bir kez daha yapıyoruz" dedi.

HDP'li 24 belediyeye kayyum atanması ile ilgili konuşan Temelli, "Halkımızın demokratik kazanımı olan mevzileri sonuna kadar savunacağız" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Birleşmiş Milletler (BM) toplantısındaki, "Suriyelilere 50 milyar dolar harcamışız" sözlerini de hatırlatan Sezai Temelli şunları söyledi:

50 milyar doları 3,5 milyon Suriyeliye harcamış. Çarpın, bölün kişi başına 82 bin lira yapıyor. Suriyeli aileler beş kişi olsa aile başına 400 bin lira harcadık demek istiyor. Suriyelilerin haline baktığınızda böyle bir harcama görüyor musunuz? Nereye gitti bu para?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.