HDP'nin Çukurca ilçe Kongresi yapıldı!

HDP'nin Çukurca ilçe Kongresi yapıldı!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Çukurca İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Çukurca ilçe Başkanlığına Ebubekir Kanar ile Lahican Yaşlı seçildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Çukurca İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi bugün yapıldı.

HDP İlçe binasında gerçekleşen Kongreye, HDP Hakkari Milletvekili Dr Sait Dede, Yüksekova Belediye Eş Başkanı Remziye Yaşar, Hakkari İl Genel Meclisi Eş Başkanı Nazmi Çoşkun, HDP PM üyesi Şerif Durmaz, HDP  ve DBP il ve ilçe eş başkanları ve il meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Divan oluşumun ardından gündem maddelerine geçilmesi ile başlayan kongrede konuşan HDP Hakkari Milletvekili Dr. Sait Dede, partisinin Çukurca ilçe kongresine katılanlara teşekkür etti. 

Dede, zorlu bir süreçte Çukurca'da göreve talip olan eş başkan adayları ve yönetime başarılar diledi.

Konuşmaların ardından tek liste ile girilen seçimlerde HDP'nin Çukurca İlçe Başkanlığına Ebubekir Kanar ile Lahican Yaşlı  seçildi. 

Kongrenin ardından Milletvekili Dede ve beraberindeki partililer Çukurca'nın yeni ilçe yönetimini tebrik ettiler. 

2-20190719230333.jpg2-20190719230333.jpg

1-20190719223546.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.