HDP, Çukurca'da çalışmalara devam ediyor!

HDP, Çukurca'da çalışmalara devam ediyor!

Halkların Demokratik Partisi (HDP)  Hakkari'nin Çukurca ilçesinde seçim çalışmalarına hız verdi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, HDP Çukurca ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. HDP Hakari milletvekili Sait Dede, Hakkari Eski Milletvekili Hamit Geylani, HDP PM üyesi Zahide Besi'nin de aralarında bulunduğu HDP heyeti Çukurca ilçesine geçerek seçim çalışmalarına destek verdiler. 

HDP'nin Çukurca Belediye Eşbaşkan adayları Ebubekir Kanar ile Hividar Ertunç ve partinin ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği HDP heyeti ilçe merkezinde esnafı ziyaret ettiler. Esnaf ve vatandaşın sorun ve sıkıntılarını dinleyen HDP'liler çarşı merkezinde ve mahallelerde çalışmalarına devam ettiler. 

Çukurca'daki seçim çalışmalarına ilişkin sosyal medya hesabında kısa bir açıklama yapan HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, 'Dağlarına her yerden önce baharın geldiği Çukurca’da eşbaşkan adaylarımız, eski milletvekilimiz Hamit Geylani, İl ve ilçe yönetimimizle beraber Çukurca’da esnaf ziyaretinde bulunup halkımızla bir araya geldik" dedi. 

Mahalle ve köylerde evlerde vatandaşları ziyaret eden HDP heyetinin ilçedeki çalışmaları ise devam ediyor.

0e552047-8701-4536-be12-e79bc2922749.jpgec930594-eed0-48cb-8a9a-78245a66c895.jpg

d1y1etwxqaeyh-p.jpg

2-957.jpgd1ze_xnwkaa0hsm.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.