HATSO’dan protokole kahvaltı

HATSO’dan protokole kahvaltı

Hakkari Ticaret Odası Başkanlığı (HATSO) protokol üyeleri ile kentte faaliyet gösteren bazı sivil toplum örgütü temsilcilerini kahvaltı verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Ticaret Odası Başkanlığı (HATSO) protokol üyeleri ile kentte faaliyet gösteren bazı sivil toplum örgütü temsilcilerini kahvaltı verdi. 

Ticaret Odası Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Valilik parkında verilen kahvaltıya Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova 3. Taktik Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Kumanda Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, iş adamı Abdurrahman Er,ve kentte faaliyet gösteren bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. 

Kahvaltının ardından Askeri yetkililer, il Emniyet müdürü ve Sivil Toplum Örgütü temsilcilerinin aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet Hakkari Devlet Hastanesi’nde tedavi gören askerleri ziyaret etti.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, "Bugün sayın Valimizle Hakkari'nin tek sosyal tesisi olan valilik parkında bir kahvaltımız oldu. Kahvaltıdan sonra Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi gören askerlerimizi ziyaret ettik. Komutanlarımızla beraber. Bu ziyaret iç içe olmanın, kaynaşmanın çok güzel bir örneğini sergiledik. Güzel bir gün oldu bizim için" dedi. 

dsc_4947.jpgdsc_4955.jpgdsc_4954.jpgdsc_4976.jpgdsc_4991.jpgdsc_4997.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.